keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kieliä ja sydäntä

Tänään meillä syödään wokkia kasviksista,kielistä ja sydämistä.

Possun kielet ja sydämet huuhdellaan hyvin ja keitellään lihaliemessä muutamia tunteja.
(Melkeenpä kolmekki tuntia saa kiehutella).

Kielistä irrotellaan jäähtyneenä pinta pois ja sydämistä siivotaan rasva ja roippeet vähemmäksi.

Siivutellaan lihat ja wokataan kasvisten kans pannulla.

Possun kieli on pitkään keitettynä yks mureimmista lihoista mitä oon syöny.
Samoin sydän pitkän keittoajan jälkeen.

Monesti tuleeki nakeltua näitä lihapatoihin leivinuuniin.

Suosittelen kokeilemaan!

Meiltä paikkakunnalta näitä löytyyki ainoastaan Prisman lihahyllyltä ja kilohinta on 5-7e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti