Eilen punnitsin reseptin maidon ja tyrkkäsin sen pakastimeen ja unohin sinne.
Nooh.
Tännään sitte veivasin siitä saippuaa.
Ensimmäinen kerta maitosaippuaa eikä kyllä voi valittaa tuloksesta.
Ehkä tärkein juttu on malttaa sekoitella tuo lipeä ihan rauhassa ajan kans jäätyneeseen maitoon.
Varmuudeksi laitoin vielä maitokupin tiskialtaaseen johon kannoin pihalta lunta.
Tähän saippuaan käytin:
(Laskin ohjeeseen ylirasvoitukseksi 10% plus lorautin sekaan reilun teelusikallisen manteliöljyä sekä vehnänalkioöljyä kun saippua oli kiisselivaiheessa.)
350g Palmuöljyä
250g Oiiviöljyä
70g Poron ihraa
50g Aprikoosinsiemenöljyä
50g Risiiniöljyä
300g Maitoa
96g Lipeää
Noin ruokalusikallinen hunajaa sekä saman verran kuivattua minttua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti