perjantai 4. joulukuuta 2015

Lohivoileipäkakku.

Vaimo on Itsenäisyyspäivän lapsi elikkä voileipäkakkua tulille.

Meillä ei hirveen hyvin nuo makeat kakkarat katoa jääkaapista niin voileipäkakku on aina varma valinta.

Teen yleensä kalakakun koska kinkkukakusta tulee monesti vähä pliisun makunen.

Eli ensin sekotin sotkuksi purkillisen Hellmansin majoneesia, kaks purkkia lohi-piparjuurituorejuustoa, yhden katkaraputuorejuuston ja limemehua.

Jätin mössöstä osan erilleen kuorrutukseksi ja loput kippasin isompaan astiaan täytettä varten.

Täytteeseen hienonsin kokonaisen kylmäsavulohifileen, ison makean sipulin, ison paprikan, purkillisen valkosipulitonnikalaa ja pussillisen katkarapuja ja pötkön vuohenjuustoa.
Lisäksi jauhettua lime-pippuria, kuivattua valkosipulia ja limemehua.

Surruuttelin vähä sauvasekottimella muhjummaksi ja kasasin vehnäpaahtiksesta ja mössöstä kakun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti