sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Jugurttimarinoitua kanaa ja täytettyjä paprikoita

Vapaapäivän kunniaksi jaksaa värkätä keittiössä.
Jugurttimarinoidun kanan ohjeita on netissä pilvin pimein joten tässä minun versio.

Turkkilaista jugurttia pikku törpöllinen johon reilu ruokalusikka hunajaa, pari kynttä valkosipulia, basilikaa, limepippuria ja suolaa.
Kanankoivet kippoon marinadin kans ja käsin reilusti sekasi.
Annan marinoitua tunnin tai pari mutta parashan ois antas uida marinadissa yön yli.

Kanoihin väri pannulla ja uuniin 220°C noin vartti.


Samalla uunipellillä valmistuu täytetyt paprikat.
Käytin täytteenä ohrariisi sekoitusta, herkkusieniä, sipulia, oliiveja, mozzarellaa ja päälle raastettua juustoa oman maun mukaan.
Paprikat uuniin ensin ja kanat perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti