perjantai 13. joulukuuta 2013

Punajuuriloota

Jouluruokatestiin lähti punajuuriloota.
Mausteeksi sinihomejuustoa ja vuohenjuustoa.

Eli ensin punajuuret pesulle ja kuorineen kiehumaan.


Punajuuret on superhelppo kuoria niin että dippaa kypsät punajuuret jääkylmään veteen ja kuoret irtoilee ihan vaan sormissa pyörittelemällä.

Kypsät punajuuret raastoin rystysenraastajalla muhjuksi.

Sekaan purkki Creme fraichea, loraus kermaa, kourallinen Aurajuustoa muruina, vuohenjuustoa, mustapippuria ja ripaus suolaa.
Sotku vuokaan ja uuniin 175°C ja puoli tuntia tai 45minuuttia.

Laitoin vähä myös tuommoseen minivuokaan niin saa maistella ennen Joulupöytää ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti