sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Soodamarinadi testissä

Kiinalaista ruokaa ois kiva tehdä kotona useamminki mutta ärsyttää ku nauta jää aina vähä sitkeäksi.
Löysin netistä ohjeita soodalla mureuttamiseen jotenka naudan sisäpaisti pääsee suikaleina yöksi soodamarinadiin.

Tässä testiversio:

Puoltoista desiä vettä
Loraus soijaa
Loraus Miriniä
Loraus kalakastiketta

Reilu pala raastettua inkivääriä
Pari raastettua isoa valkosipulin kynttä
Suolaa
Sokeria
Vajaa teelusikka ruokasoodaa

Määrät heitetty noin systeemillä kippoon ja lihat sekaan ja jääkaappiin yön yli.


Paistelin pannulla sipulia ja herkkusieniä ja lihat marinadeineen ja kaveriksi riisi-ohja lisäkettä :)

Liha oli kyllä pehmeämpää mutta ehkä sitä soodaa ois vielä voinu vähän laittaa enemmän.

Täytyy testata seuraavalla kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti