tiistai 12. marraskuuta 2013

Ankanrintaa ja kasviksia

Tuo Lidlin ihmeellinen maailma toi kurpitsan lisäksi meidän ruokalistalle ankan.
Kateellisena oon aijemmin kaikenmaailman ruokaohjelmia kattonu ja melkeempä jokaisessa seuraamassani on valmistettu ankanrintaa.
Lidlistä nyt sitten löytyy joten pakastealtaasta on jo useamman kerran lähteny mukaan parit rinnat ja voin muuten sanoa että pesee jopa keskinkertasen pihvilihan satanolla.

Eka testikerralla paistoin ensin pannulla jonka jälkeen uunissa mutta ankasta tuli läpikypsä jotenka parhaaksi totesin pelkän pannuttamisen  jonka jälkeen foliossa hetki lepoa ja lautaselle.

Eli siis rinnan rasvapuolelle kevyitä viiltoja.Suolat ja pippurit perään ja kylmälle pannulle rasvapuoli alaspäin.Hella päälle ja oon paistellu niin kauan että rasva sulaa ja paistuu rapsakaksi.Sitten kääntö ja pikasesti väriä toisellekki puolen ja folioon.

Lisäkkeeksi ruusukaalia ja auralla täytettyjä pekoniherkkusieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti