Lidlistä oon pari kertaa ostanu Hokkaido kurpitsan koska ennen en siihen ole törmänny.
Oikeestaan aijemmin kurpitsan kans oon ollu tekemisissä vaan ällöttävän pikkelssin muodossa ja toissasyksynä kasvateltiin vaimon mummolan pottupellossa kurpitsoja joista yks kasvo melkeen jalkapallon kokoseksi ja päätyi sitten Halloween lyhdyksi pihalle.Sisusta ei maistettu ollenkaan.
Eka kohtaaminen Hokkaidon kans päättyi kurpitsakeittoon ja toisella ostokerralla tein uunipaahdettua kurpitsaa.
Sopii aika hyvin tähän laihduttajan uuteen ruokavalioon (vajaa puoli vuotta keveämpää ruokaa takana ja -14,5kg sulateltua läskiä vähempänä).
Kasviksia, juureksia, hedelmiä, LIHAA, kanaa, kalaa, lisää LIHAA ja sen semmosta.Pääsääntösesti turhia rasvoja vähemmälle ja vaalea vilja minimiin.Sillä ikuisuuslaihduttajaki on saanu makkarat pienenemään ilman isompia ongelmia.Vielä ois 30kg tiputettavaa jäljellä.Phuuh.
Tänään tosiaan kurpitsa muuttuu sekä sopaksi että uunipaahdetuksi kurpitsaksi.
Hokkaido kurpitsaa ei tarvi myöskää kuoria.Kunnon pesu ja sisuksen kovertaminen riittää.Vielä ku tietäis voisko sisällä olevia siemeniä käyttää jotenki hyödyksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti